Jeg bor i Bagsværd; er født i 1960, er gift, har 3 voksne børn, 2 børnebørn, heste, hunde og mindre dyr.

Lige fra jeg var barn har jeg følt mig  i tæt kontakt med dyr, naturen, universet og den spirituelle del af det at være født på denne jord, hvor jeg altid har oplevet alt som naturligt sammenhængende. 

Jeg har altid haft en naturlig, tæt kontakt til den åndelige del af verden, og i mange år som barn troede jeg, at sådan havde alle det.

Jeg opdagede senere, at mange har det sådan, men at mange har det anderledes, og at endnu flere mister denne kontakt eller bliver i vildrede og i tvivl om sig selv og deres egen andel af forskellige årsager.

Jeg glæder mig til at møde dig ❤

 

 Jeg led i mange år led af voldsomme migræneanfald. 

Jeg fik en masse medicin, som ikke virkede, og så fik jeg endnu mere medicin for at få det andet til at virke - og mere endnu for at mindske bivirkningerne. 

En dag hvor jeg stod jeg i en situation, der fik mig til at indse, at nu var det mere end nok.

Jeg smed al min medicin ud da jeg kom hjem. Og bad gud om hjælp!

2 dage efter var jeg til en sundhedsmesse, og løb ind i Nicklas Farup der tilfældigvis gav mig en sitting - og han fortalte mig om Reikihhealing og om at jeg skulle blive reikihealer og heale mig selv.

Dagen efter spurgte min staldudlejer mig om jeg ville hjælpe ham med at finde en ny lejer til en ledig plads. Det ville jeg naturligvis, og samme dag jeg satte annoncen i, ringede en fantastisk sød kvinde og ville komme ud og se stedet.

Kvinden kom allerede dagen efter - og på hendes bil var der et banner, hvor der stod Reikihealingkurser.dk......😉 Kvinden var fantastiske Birgitte Bruhn, der blev min lærer og mentor hele vejen til jeg blev Reikimester og stadig er en kær veninde..🙂

Da jeg begyndte at tage mig selv seriøst og arbejde kærligt og konstruktivt med mine evner blev det et vendepunkt og en stor personlig udvikling - hvor det nærmest før set i bakspejlet var en afvikling. 

Min migræne: eksisterer ikke mere, og har ikke gjort det i rigtigt mange år. Den kostede mig mange år med mange smerter og nedsat livskvalitet - men den ville mig noget - og forsvandt da jeg lyttede. Sådan er det med mange ting vi går rundt og lider af. Psyken og kroppen banker på til vi hører efter og tager os af os selv kærligt og alvorligt,

Jeg har siden taget mange kurser i bla englehealing, karmisk healing, dyretelepati osv... og har selv lavet kurser hvor mennesker kan træne deres psykiske evner.

Jeg synes det er sjovest at lære mennesker at hjælpe sig selv, at formidle hvordan de nemt selv kan opnår kontakt med deres skytsengel og andre guider og jeg ser det som en af mine væsentligste livsopgaver kærlig at hjælpe andre og lære dem at hjælpe sig selv.

Min erfaring er, at hjælpen altid er nær, hvis vi oprigtigt og kærligt  vil hjælpe, lytte og lære. 🙂

Sidst og ikke mindst er det vigtigt for mig at understrege, at jeg aldrig anbefaler ikke at følge lægelige anvisninger og behandlinger.